Contact

Integrale Massage Van der Meij
Vlielandseweg 24a – 5
2641 KC Pijnacker
06 502 436 88
info@imvandermeij.nl

Bekijk routebeschrijving!

Kvknummer: 73348988
Aangesloten bij CAT

Ik streef er naar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je desondanks toch een klacht hebben dan verneem ik dat graag persoonlijk van je. Je kunt contact met mij opnemen per e-mail of telefoon om jouw klacht te bespreken zodat we samen kunnen bekijken wat een passende oplossing zou kunnen zijn.

Belangrijk om te weten

Bij een contra-indicatie kun je niet of gedeeltelijk niet gemasseerd worden. Massage stimuleert allerlei processen in het lichaam om aan het werk te gaan en dat is niet in alle situaties wenselijk. Bij koorts kan bijvoorbeeld een massage leiden dat de  lichaamstemperatuur stijgt. Er zijn relatieve en absolute contra-indicaties. Relatief wil zeggen dat er plaatselijk niet gemasseerd mag worden. Bij absoluut mag er in het geheel niet gemasseerd worden. Geef contra-indicaties altijd door bij het maken van een afspraak.

Relatieve contra-indicaties; psoriasis, spataderen, ontstekingen, zwangerschap (eerste trimester), open wonden, acne, eczeem.

Absolute contra-indicaties; koorts, griep, trombose, infectieziekten, ernstige vaatziekten, besmettelijke huidziekten, gebruik van bepaalde medicijnen (arts raadplegen).

Verdere bepalingen

Voor een behandeling worden algemene regels voor hygiëne en ethiek aangehouden. De masseuse behoudt zich het recht voor de massage niet te starten of voort te zetten als cliënt zich niet houdt aan deze regels.
– De cliënt is ten alle tijden verantwoordelijk voor zijn of haar eigen gezondheid.
– Aspecten die van belang aangaande de gezondheid van de cliënt worden voorafgaand aan de massage vermeld.
– Cliënt dient melding te maken voorafgaand aan de massage van eventuele lichamelijke of geestelijke aandoeningen, blessures, het eerste trimester van een zwangerschap, behandeling door specialist/arts en/of medicijngebruik.
– De masseuse kan te allen tijde beslissen de massage niet te starten of voort te zetten als blijkt dat de door cliënt opgegeven aandoening reden geeft tot contra indicatie*.
– Cadeaubonnen dienen vooraf te worden afgerekend en is niet inwisselbaar voor geld.*

Contactformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Aangesloten bij CAT

Contactgegevens

Integrale Massage Van der Meij
Vlielandseweg 24a – 5
2641KC Pijnacker
info@imvandermeij.nl

Telefoonnummer
06 502 436 88

Socials